2010. április 30., péntek

LimOnádé

Üdvözlet a CADves olvasóimnak! A banánérlelő időre való tekintettel ezúttal egy üditő kis Limonádét hoztam számotokra, amolyan kis "szösszenetet" ahogy Melcsy mondá.

  Amúgy is itt volt az ideje hogy megtörjem blogom egysíkuságát. 
 Elég csak felnézni az ablakon, s észrefigyelhető hogy blogomra is felkerült a nyári gúnya, vagy elég csak kimennünk az udvaron rendszeresített pihenőhelyünke, gondolom mindenkinek van hasonszőrű kedvence (Nálam most a hintaágy) és bizony érezzük hogy itt a TAVASZ. 
 Az egyik ha nem a legjobb évszakunk, persze tény ami való hogy még a tavasz sem nyomja le a nyarat. De azért mégis csak a tavasz vet véget a téli borzongásnak és az orosz kucsmamodel bemutatóknak.Akaratlanul is itt a tavasz, ezt az elmúlt pár nap mindenki számára bebizonyosíthatja. 
A szép idő pedig akkor ér igazán valamit amikor a lányok is kivirulnak. 
 Végre elővarázsolódnak a szekrény mélyéről a porosodó miniszoknyáikat, feldobnak egy laza kis sminket, belövik a hajukat, a hegesztőszemüvegüket betűznik hajpántnak, és kivágott felsőben libbenek a macskakőre. Had kopogjon az a bizonyos tűsarkú 
Azt hiszem azonban a külsősége helyett sokkal fontosabb a mosoly, a jókedv és a vidámság, egy kacér női mosolyban benne van minden, s mi sem koronázza meg jobban egy dekorativ nő látványát mint a gyönyörű mosolya. Ahogy ez ismerősőm mondaná „mosolyogj mert sosem tudhatod ki szeret bele a mosolyodba” Egy szép női mosoly még a legkókadtabb hangulatú daliát is vigyorra bírhatja.
Mondhatnám azt hogy virágillat, kizöldülés, de azt hiszem leginkább ezek a 'tünemények', azaz a nők mozgatják a tavaszt is, s töltenek meg mindent élettel, legyen az egy hangulatos kis kiülős kávézó a Baross úton, vagy épp egy dunaparti-dumaparti, vagy egy unalmasnak tűnő napszemcsivásárlás.
Kiürülnek az egyetemi előadók, az üveges előtti padok ezzel arányosan megtelnek, itt a jóidő, úgyhogy mosolygó,vidám csajokat szeretnék látni színes lenge cuccokban mindenfelé!
A képzeletbeli erényövet felcsatoló és azt flexel sem eltávolítandó lányoknak pedig itt az ideje hogy ledobják szexuális láncaikat.
Ilyenkor a legjobb kimenni a parkba, a rétre, szabadtéri bulikba menni, jég kásázni, sétálni a téren a városban, sátorozni a Dunára vagy épp a Rábára, mazohistáknak a Rábcára, nagy szalonnasütéseket rendezni, szóval itt az ideje felpörögni.
Nem kell kényeskedni, az benne a legjobb, hogy koszosak lesztek. Játszós ruhát fel, aztán mehet buláj, nem kell mindig tökéletesen kinézni, mert ahogy a Soproni reklám is mondja „én így szeretlek”.

Hölgyeim: Kicsit legyetek engedékenyebbek a pasijaitokkal, elvégre a férfi is csak ember, s el el kalandozhat a tekintetük. Legyetek engedékenyebbek ha a pasitok a szomszédokhoz szeretne menni bulizni, vagy ha a haverokkal szeretne sörözni. Ha meg kicsit több sör csúszik le neki akkor kapjon egy puszit és kérjetek ti is valami frissitőt.
Ha pedig bográcsozás . bátran menjetek velük, és mutassátok meg nekik, hogy tudtok tüzet rakni, bírjátok a füstszagot, és van helyetek a szőrős férfiak társaságában is.
Hiába is bármekkora kanbuli, mit nem adnánk néha hajnal 3 kor, már féljózanul, kicsit fázva, álmosan bár, de még akcióra készen, füstösen, kifeküdve, hogy körbenézve, ne csak büdös, izzadt, félrészeg férfi arcokat lássunk. Egy jóízű női kacaj hatalmas erőt tud adni olyankor.

Uraim: Legyünk kissé türelmesebbek, egy évben csak egyszer vesz fürdőruhát, hát adja meg a módját. Még ha néha unalmassnak is tűnhet hogy hatodszor barangoljátok be az Árkádot..
Ha pedig a kiszemelt holmi ciciben/popsiban feszes bólogatni, a szín nem számít, az már csak hab a tortán, minél élénkebb annál jobb, legalább nem kell bemondatni a strand hangosbemondójába ha elvesztitek egymást. Srácok, ti meg menjetek el napszemcsit válogatni az asszonkával. Benne van a pakliba, hogy unalmas programnak ígérkezik, bár ez tényleg csak rajtatok múlik. Kicsit lehet tolni a toleranciára is, bár az sosem hátrány…
Ilyen jó időbe azért tényleg megjelennek a lengébben öltözött csajok. Néha egy-egy pillantást hadd vessünk rájuk legálba is.

bármekkora közhely is, tényleg igaz, hogy akkor szépek igazán a nők, amikor nevetnek.
Egyes olvasóim persze majd azt mondják hogy jól hangzik ez a fene nagy jókedv, love meg freedom, de néha baromi nehéz mosolyogni. Ezt én is jól tudom. Nehéz olyankor mosolyt eröltetni az orcákra ha a háttérben több mélyebb sekélyebb probléma bánt minket is. Bármekkora közhely is, tényleg igaz, hogy akkor szépek igazán a nők, amikor nevetnek.
Csupán annyi lenne a lényeg, hogy próbáljatok meg kicsit pozitívabbak lenni úgy általánosságban.
Bambán kávét szürcsölve álmodozás a szemben ülő pasiról, váltson át, egy laza vigyorrá a srácnak a címezve. Ha egyetemre menet odafütyül nektek pár izzadt culáger, kacsintsatok vissza bátran. Higgyétek el, hogy ti is vidámabbak lesztek utána, nekik meg aztán tuti, feldobjátok a napjukat.
Legyetek bevállalósak, lazák, pozitívak! Menjetek randizgatni, nem kell agyalni, hogy „Most mi lesz?”, „Ki ez?”, „Mit szól majd a Zsuzsi?”, „De hát a Fecó”, vágjatok bele! Ha igazán nyerők akartok lenni, akkor pedig ne felejtsétek a mosolyt. Lehet rajtatok tényleg akármilyen dögös ruci, ha nem sugárzik belőletek a közvetlenség, kedvesség, akkor tényleg ne várjatok sokat tőlünk. 
Elmúlt ez a hülye rossz idő is végre, reméljük sokaknál a téli depi is átvált tavaszi/nyári zsongássá, vidámsággá. Szóval csajok, csak dögösen! Srácok ti pedig ne féljetek próbálkozni, s hogy még valakitől idézzek eme bejegyzésemben " aki kapcsolatban van becsülje meg, aki meg nincs - örüljön neki :D"
Kellemes tavaszt mindenkinek! ;)

>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése