2012. április 29., vasárnap

Gépház üzen

SZEvasztok CADves olvasók! Elérkezett a kedvenc évszakunk, a tavasznyár, megújult a blogspot, itt az deje hogy saját blogomat is új köntösbe öltöztessem, s az új formát, megint megtöltsem azzal a bizonyos "Dodi perspektívával". Furcsa így újra klaviatúrát ragadni, furcsa újra pötyögni és alkotni. Talán még ennél is furcsább az elmúlt egy év eseményeit átugrani..
  S talán némi magyarázatra is szorul a kényszerpihenő. Egyrészről az ok igen egyszerű: győzőtt a lustaság :) Ha pedig ennél mélyebb, összetettebb okokat keresünk, akkor egyrészről egy mini lélektani válságon mentem át, másrészről hőn szeretett gépem (nyugodjék békében a processzora) is megadta magát, így gép nélkül, fotómasina nélkül, kedv nélkül.. nem volt kedvem írni.
  Talán szükségem is volt erre a kis szünetre, hogy újult erővel, új tartalommal töltsem meg az én kis naplómat. Szóval kedves olvasóim, visszajáró vendégeim, érdemes lesz zoomolni a hosszú hétvége alatt, eltenni könyvjelzőnek az oldalt, mert hamarosan visszatérek az internetes naplózás világába.
     Addig is érezzétek jól egymást.......


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése