2009. október 14., szerda

Ajándék mellyel meglepem...

Torták, rózsák, égő gyertyák,
s néhány szívből jövő kívánság -
Ha elmúltál már ennyi meg ennyi,
nem kell azt úgy a szívedre venni.

Ha jő az este,
S megjelennek a csillagok,
Hidd el, ma neked ragyognak,
És az égre azt írják:
Boldog születésnapot!



Emelem virtuális kalapom blogom olvasói előtt! Ezúttal egy kis kitérőt tennék blogom eseményhalmazában.
A blogomon általában akár hogy is de én vagyok a "sztár", s a legtöbb írás rólam szól, s mindent az én perspektivámban, ahogy Márton kollega mondja "Dodi perspektivában" adom elő a történeteket. Ezek alól a mostani "bejegyzésem" kivételt képez....
A kitartó rajongóim tudják, hogy akik fontosak nekem, vagy közel állnak hozzám, azokról gyakran írok, vagy szólok, s ha valami nagyobb dolog történik velük azt leróvon ide is. Most sem lesz ez máshogy, a számomra egyik legfontosabb emberhez szólnak ezen soraim, s hogy tovább csikázzam az olvasókat Ő bizony egy nő :)
Kevés nő gyakorolt s gyakorol rám még napjainkban is ekkora hatást mint ez a bizonyos személy. Ő akár hogy is burjánzik el jellemem elvisel, s megértő, még ha néha, keresetlenül is hangot ad a véleményének. Azt hiszem ez már a saját jellememből fakad hogy az Ő kritikájin is megsértődők rendre :)
Szóval kevés ember ismer igazán, de azt hiszem Ő közéjük való, s hogy ez szerencse-e vagy átok azt kérdezzétek tőle :) S hogy kitől?! S hogy ki is ez a misztikus hölgy?! AZt még nem árulom el :)
Szóval ezen kis bejegyzéssel kívánnék nagyon nagyon boldog születésnapot (tudom késtem de most jutottam géphez :) Köszönet Hajmniak)
Szóval nagyon nagyon sokáig éltessen a Jóisten, s maradj mindig ilyen nyilt, s vidám még ha sok a gond akkor is :) Jah és még valami, amit majdnem elfeledtem, ha teheted ne idegeskedj sokat, mert az árt a szépségednek. De ha mindenképp idegeskedsz, akkor csak amiatt a buta férfikölök miatt aki olyan hálátlan veled...
Tehát nagyon nagyon nagyon boldog születésnapot kívánnék kedves Anyukámnak, remélem azért adsz egy kicsit eme nemes napra, remélem mindenképp sortkerítünk valamiféle ünneplésre, mert ha valaki akkor Te megérdemled.
Kedves olvasóim köszönöm a türelmet, s hogy végigolvastátok ezt a bejegyzésemet is. Hamarosan újabb krónikával jelentkezem. Addig is legyetek jók, öltözzetek melegen, s vigyázzatok egymásra. A mihamarabbi viszontolvasásig sziasztok

1 megjegyzés:

  1. Drága Kicsi fiam!

    Nagyon szépen köszönöm, hogy rám gondoltál, nagyon jólesett.

    VálaszTörlés