2009. szeptember 6., vasárnap

Reklám



Emelem virtuális kalapom blogom olvasói előtt! Mint tudjátok lelkes blogíró, s ugyan ilyen lelkes blogolvasó is vagyok. Rengeteg blogot olvasók, köztük természetesen ismerőseimért, gondolok itt Nővérem írásaira, Melcsy blogjára, Márton furmintos énekeire, vagy Nándor kerékpáros historiáira, Totti lírai húrjaira.
Valamilyen szintén kötelességemnek tartom hogy a csírázó blogoknak itt az én "befutottnak" vélt blogomon, is eljárjam a werbungost.
Hosszú unszolás, s számtalan szebbnél szebb igéret után, végre Petya koma is a blogolásra adta fejét, vagy inkább a nyaggatás hatására blogba hajtotta fejét. Bevallom hitetlenkedve fogadtam Petya ezen igéretét, elvégre Petya és a blogolás.. aztán miből lesz a cserebogár.. Hamarosan elkészült a béta disign, aztán az első kapavágások is megtörténtek, s most már hivatalos elindult a Petya blog :)
De nem is húzom tovább az idegeket, immár hivatalosan megindult a Petya blog. Épp a legjobbkor olthatjuk Mártonnal szomjunkat, s meg kell hogy valljam Petya első bejegyzése, olyan echte Petyás, s remek kis üditő írást alkotott számunkra.
S nem maradt más feladatom most, mint hogy linkeljem nektek az elérhetőséget. Szóval Petya blogját a http://petyusha88.blogspot.com/ címen éritek el :) Leljétek benne kedveteket. R
Petyának pedig eredményes félévet és hatékony kellemetes blogolást kívánnék. S ahogy mondani szoktam, a blogolás nem csak móka és kacagás hanem feladat és kötelesség is.
Mindenesetre várjuk a hasonló színvonalas és Petyás folytatást, remélem hamarosan jókat röhöghetek a bölcsÉSZ élet krónikáin.
Remélem hamarosan míves írásokkal pillanthatunk be a bölcsÉSZ létbe, vagy megtudhatunk pikáns részleteket különféle fegyverekről, esetleg bölcs Murppyista gondolatokkal csaphatunk a filozófia húrjaiba..
Én pedig most letudvám a werbungot, elkezdeném megtölteni utibagyumat, hogy felkészüljek a második hét eseménysoraira.

A mihamarabbi viszontolvasásgi, legyetek jók, olvassátok a blogokat, vigyázzatok magatokra, élvezétek egymás társaságt. Mindenkinek sikeres félévet kívánnék A következő írásomig sziasztok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése