2010. április 14., szerda

FELHANGOK...

Végy egy egyetemei kommunát, tüzeld fel őket színes plakátokkal/ szórolapokkal és videókkal,  válassz ki megfelelően három napot,  tégy bele  vicces programokkal, adj hozzá jó néhány fellépőt, öntsd nyakon a fellépők arányával megfelelő alkohollal, fűszerezd az egészet érdekes, színes programokkal, tégy bele egy csipetnyi erotikát, csipetnyi ingyencuccokat, és egy lehelletnyi technikás és tudományos kuriózumokat. Nem árt ha teszel bele jónéhány sporteseményt, minnél többet annál jobb lesz a végeredmény, és a motorok szerelmeseinek némi autózást, és sebességet.  Majd hagyd érlelődni két három napig, a végén pedig szűrd le a tanulságot: Jővőre ugyanitt ugyanekkor.. -Talán így lehetne összegezni a SZE napok kevercsét.

Emelem virtuális esernyőmet a CADves olvasók előtt! Ha április, akkor mindenki kórusban kiálltja hogy SZE-napok. 
 Bizony idén sincs ez másképp, s bár a mennyei nem igazán kedvez ennek az össznépi dzsemburinak, azért idén is megadjuk a módját..  Bár mint minden más ez is szerényebb keretek között tombol, talán azért mert most kicsit beszűkűlt az egyetem élettere is.
  Szóval ez a hét számszakilag a 11 kicsit a lazitásról, a közösségekről és az együtt mókizásról szól, amolyan utolsó nagy dzsámburi a vérzivataros, zárthelyibő, feladatleadós, rohangálós idők előtt. Kedvcsinálónak, és akinek még nem akad programja a hétre álljon itt pár ajánló videó,


Természetesen jó gépészhez méltóan, hamarosan én is bebarangolom a témát, de csak azután miután bebarangoltam a színes programok zömét. Szóval hamarosan csak itt csak nektek SZE-napok 2010 amolyan Dodi perspekítvából..
  Addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra, s mindig hordjatok magatokkal esernyőt, mint Wimbledonban s kérném hogy valaki járja el a naptáncot is :)
   A következő hosszabb volumenű írásom hamarosan legördül a futószalagról, addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra és élvezzétek egymás társaságát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése